Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Mono blok cisim dokuması şube sistemi veya panik pas sisteminin kilidin karıninden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yaman sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın çabucak insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen evgin çıkış kapısı olarak  bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya sevap ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına icazet verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız bölge kabil) ve size geliştirilmiş ve elan zatî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan uz bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Asayiş: Müstacel çışitaa yardımcı Yangın çıkış kapısı istanbul olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Yangın kapısı istanbul fiyatı Acil durumlarda kapıların her an boş olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Kanatlar süresince yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere gereğince ne binalarda yangın bapsı harcamak zorunludur bakacak olursak;

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok daha yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki Yangın Kapısı Fiyatları tütün ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page